onsdag, juni 02, 2004

Søgemaskine Pyramiden

Søgemaskinerne samarbejder indbyrdes
Ved at få indsigt i søgemaskiner og kataloger's indbyrdes tilhørelsesforhold er det muligt at blotlægge hvem der leverer data (serp's) til hvem og hvorfor + vide hvilke søgemaskiner, kataloger du skal tilmelde hjemmesiden til så det matcher med dit marked og søgemaskinestrategi. En hurtig analyse viser at Dmoz (OPD) er det vigtigste katalog som selv googlebot indsamler data fra til brug i google's egne søgeresultater.
Linkpopularitet er en faktor der har stor betydning for din ranking i søgemaskinerne, derfor er det et "must" at du og dine linkpartnere er listet i de samme søgemaskiner. Med "Google toolbar" kan du finde ud af hvor mange der linker til din hjemmeside, men kun hvis siderne har en pagerank på 4/10 vil resultatet afspejle sidernes relevans og blive vist i toppen af søgeresultaterne.
Hvilke søgemaskiner samarbejder

2 Comments:

Anonymous PageRank said...

Søgemaskine Pyramiden is a great subject Kim Anton, Your message is well received. I am just out searching for information on Search Engine Position and related and ended up on your blog.

11:30 PM  
Anonymous Top Position Fast said...

#1 in Search Engines was actually the information I was looking for when I found your blog. Søgemaskine Pyramiden is certainly a great topic Kim Anton... Are you interested in trading links between our sites?

4:16 AM  

Send en kommentar

<< Home